Vyhledej
Taneční skupina Attitude DKnL > Sport > tanec

Jsme pyšné na svůj tým Attituďáků! Za první soutěžní víkend máme posbírané 4 medaile.

Redakce / 21.03.2018, Dvůr Králové nad Labem
Uplynulý víkend byl pro naši skupinu velmi úspěšný – všechny chorografie, které jsme tančili na soutěžním pódiu, byly odbornou porotou oceněny a všechny postupují na Mistroství Čech. V sobotu na nás čekala soutěž BEST DANCE GROUP 2018, které se zúčastnili všechny věkové kategorie – od BABY až po DOSPĚLÉ.

FOTOGALERIE - Jsme pyšné na svůj tým Attituďáků! Za první soutěžní víkend máme posbírané 4 medaile.

Postavili jsme se proti profesionálním týmům, a i přesto děti odjížděly domů nejen s úsměvem na rtech, ale i s krásnými medailemi. Bojovali jsme ze všech sil, snažili se do toho dát všechno a stálo to za to! 

Naši nejmenší tanečníci (3 – 7 let) byli oceněni 3. místem za choreografii „Lights, Camera and Dancing!“. Mnoho z nich se před tolik lidí na soutěžní parket postavilo poprvé, ale všichni to zvládli na jedničku. 
Opět 3. místo čekalo i na děti s choreografií „SpreYeři“. 
Juniorky se umístily na krásném 2. místě s jejich choreografií „My Book“. 
Holky z hlavní věkové kategorie měly proti sobě velkou konkurenci, a i přestože jejich výkon byl plný energie, jejich choreografie „Karma“ byla nakonec oceněna diplomem za 4. místo. 

Nedělní CZECH DANCE MASTERS 
Po náročné sobotě jsme přijali výzvu se skupinkou dětí „SpreYeři“ a zúčastnili jsme se soutěže CZECH DANCE MASTERS v Hradci Králové. I tady byly tanečníkům za jejich skvělý výkon předány krásné medaile za 3. místo. 

Byl to víkend plný emocí a zážitků a všichni jsme si to naplno užili. Už se těšíme na nadcházející sobotu a soutěže CZECH DANCE TOUR a TPO. Letošní soutěžní sezónu jsme nastartovali velmi úspěšně, tak utíkáme trénovat, ať jsme lepší a lepší :). 
Děkujeme všem, kteří nás podporují a cení si naší práce - kterou milujeme :). Velké díky patří také Městu Dvůr Králové nad Labem za finanční podporu. 

Pokud by se kdokoliv z vás chtěl podívat, jak probíhají naše tréninky, máte dveře otevřené!

Lucie Sýkorová

Související články
Taneční skupina TS ATTITUDE nabízí spoustu aktivit i dospělým
TS Attitude DKnL se podařilo získat o víkendu další krásná ocenění
Vaše komentáře

Přečteno 114x